PaaPinden.dk

Hvorfor strikke? Ja hvorfor egentlig ikke?

 

 

 

INFO! PaaPinden.dks blog er pt. ved at blive flyttet til sit nye layout på www.paapinden.dk.

Indtil videre er alle strikkeartikler, opskrifter samt ordbog flyttet med til det nye system, så her kan du gå på opdagelse med det samme. Som noget nyt er der oprettet et videogalleri, hvor alle videoer nu er samlet. Det betyder, at du nu kan gå på opdagelse i videoerne uden om artiklerne.

God strikkelyst

  • English
  • Dansk

Vi har vel alle været begyndere...

Posted by KnittingDane on tor, 2010-11-11 13:29

Under min søgning efter garn til brysthuen faldt jeg over mit forlængst henlagte hønsestrik-projekt. Det er det som min bedstemor hjælper mig med på billedet på forsiden. Det var mit første forsøg på tofarvestrik og det var mildt sagt ikke vellykket. I hvert fald sad jeg og klippede garnet undervejs, så snart der var lidt langt mellem farveskiftene og fattede ikke, hvad jeg skulle gøre med alle de løse tråde. Heldigvis nåede jeg kun et par omgange før jeg gav op og tog op til min bedstemor. Hun viste mig overbærende, hvordan man fører det ubrugte garn med, når man strikker med to farver og hvordan man ved de lange farveskift blot kan krydse garnet for at fastgøre det - mon ikke hun fik sig et godt grin med på vejen Tihi

Projektet blev aldrig færdigt, blandt andet fordi jeg strikkede alt for stramt - nu er jeg til gengæld kommet langt nok på afstand af det, til at jeg kan få mig selv til at flashe det på bloggen.

Så her er hvad I IKKE skal gøre, når I strikker tofarvestrik:

Vi har vel alle været begyndere...

Kommentarer

hehe, ja vi har alle været begyndere. Det ville ellers være blevet superflot hvis du havde lavet det færdigt

Indsendt af Penille den

Hehe, jeg kender det godt, det med at synes det er en smule pinligt med alle begynder fejlene...
Da jeg i sin tid startede med at strikke, og skulle lave den første trøje, skulle jeg lukke af til ærmekubbel. Lad os sige det var 3 masker i hver side. Nemt nok! Jeg strikkede to masker sammen 3 gange Wink Og da der i opskriften stod: "Luk de resterende masker af på én gang", trak jeg tråden igennem alle maskerne og strammede til... Hold nu op, hvor var det svært at sy delene pænt sammen, men jeg var STOLT, og har heldigvis lært MEGET siden!! Stortsmil

Indsendt af Gitte den

og sy det ind i en sofapude, det bliver da den fedeste af slagsen Smile