PaaPinden.dk

Hvorfor strikke? Ja hvorfor egentlig ikke?

 

 

 

INFO! PaaPinden.dks blog er pt. ved at blive flyttet til sit nye layout på www.paapinden.dk.

Indtil videre er alle strikkeartikler, opskrifter samt ordbog flyttet med til det nye system, så her kan du gå på opdagelse med det samme. Som noget nyt er der oprettet et videogalleri, hvor alle videoer nu er samlet. Det betyder, at du nu kan gå på opdagelse i videoerne uden om artiklerne.

God strikkelyst

  • English
  • Dansk

Var der nogen der sagde strikkeprøve?!

Posted by KnittingDane on fre, 2013-11-29 10:29

Jeg har i flere år nu gerne villet igang med at strikke en trøje til min andenældste datter. Den vil jo meget passende kunne gå i arv, når nu jeg ikke når at strikke halvdelen af det, jeg gerne ville.

Både garn og opskrift er godkendt af datteren og sørme om jeg ikke havde en gammel strikkeprøve i glatstrik liggende som jeg kunne omregne ud fra - eller kunne jeg??

Jeg slog i hvert fald op!

Og strikkede...

Ret langt endda... Crazy

Så langt at jeg til sidst ikke nænnede at pille op igen Gaah

Så nu er der ved at være en trøje klar til andenyngste datter. I stedet har jeg så lovet andenældste at strikke hendes færdig inden jul i år. Der røg så tanken om andre hjemmelavede julegaver i år. Så kan jeg lære det kan jeg.

Må jeg i denne forbindelse anbefale denne artikel: Strikkeprøver og strikkefasthed.

Hjertetrøje undervejs

Kommentarer

Indsendt af Gitte Abrahamsson den

Hvor er den skøn, håber at du viser diagrammet på bloggen, og skynd di så at få strikket til den stakkels andenældste Wink

Indsendt af Vibeke Larsen den

Hvor er den flot. Jeg kan godt forstå at andenældste barnet venter spændt.

Og som du selv nævner i din artikel fra08, så er strikkeprøver ikke omsonst, men sparer en masse ulejlighed. Hellere ærgre sig én gang end altid.

Og man kan blive overrasket over garns natur - det er ikke altid, hvad det giver sig ud for, så strikkeprøven har sin værdi- det er ganske vist...

God weekend til hele familien.

Vibeke