PaaPinden.dk

Hvorfor strikke? Ja hvorfor egentlig ikke?

 

 

 

INFO! PaaPinden.dks blog er pt. ved at blive flyttet til sit nye layout på www.paapinden.dk.

Indtil videre er alle strikkeartikler, opskrifter samt ordbog flyttet med til det nye system, så her kan du gå på opdagelse med det samme. Som noget nyt er der oprettet et videogalleri, hvor alle videoer nu er samlet. Det betyder, at du nu kan gå på opdagelse i videoerne uden om artiklerne.

God strikkelyst

  • English
  • Dansk

Thoras Tæppe - og snigergaven...

Posted by KnittingDane on fre, 2010-11-12 15:45

Min mor syr patchwork og quilter til den helt store guldmedalje - jeg er vild med hendes projekter. Som en del af bedstemor-gerningen har hun valgt at sy et tæppe til hvert barnebarn, som gives i barselsgave.

Vi er meget taknemmelige Heaven

Indtil videre har tæpperne været syet som brugstæpper - men denne gang mente min mor, at vi havde nok af den slags (det er jo, hvad der sker når vi bliver ved med at få børn...). Derfor valgte min mor at sy et vægtæppe denne gang, og det MÅ altså bare vises frem.

Thoras Tæppe

Min eneste anke ved tæppet må være - at det ikke er mit!! Men jeg vil bestemt nyde det i de næste mange år før tøsen en dag tager det med sig hjemmefra.

Og så et par nærbilleder.

Thoras Tæppe

De hvide felter er stof fra en af min bedstemors gamle kjoler - så her er også historie med.

Thoras Tæppe

Og så var der lige en snigergave med.

Da jeg fik tæppet gav min mor mig en pose med hjem med nogle gamle strikkeopskrifter og et avisudklip. Jeg glemte alt om opskrifter, da vi kom hjem sent om aftenen. Næste dag blev posen flyttet rundt med og pludselig stod den ovre i hjørnet - først flere dage senere får jeg tømt posen og finder en ekstra gave fra min mor. Den fineste lille saksholder - tusind tak mor - den bruges flittigt allerede.

Saksholder fra mor