PaaPinden.dk

Hvorfor strikke? Ja hvorfor egentlig ikke?

 

 

 

INFO! PaaPinden.dks blog er pt. ved at blive flyttet til sit nye layout på www.paapinden.dk.

Indtil videre er alle strikkeartikler, opskrifter samt ordbog flyttet med til det nye system, så her kan du gå på opdagelse med det samme. Som noget nyt er der oprettet et videogalleri, hvor alle videoer nu er samlet. Det betyder, at du nu kan gå på opdagelse i videoerne uden om artiklerne.

God strikkelyst

  • English
  • Dansk

Sokker og vindepind

Posted by KnittingDane on tir, 2013-09-24 22:25

Så er jeg ved at være færdig med opskriften på de LANGE DREJEDE DRÅBER (den korte version: DREJEDE DRÅBER fra tåen op). Dog mangler jeg stadig nogle enkelte billeder til at følge op på de sidste ting i opskriften. De er i fuld gang med at blive taget i takt med, at der strikkes på nummer to sok.

Sokker og vindepind

Og så har jeg været til drejning igen. Det var skønt. Jeg kom selvfølgelig til at dreje endnu en vindepind og denne gang i taks. Det er simpelthen så smukt og taknemmeligt træ.

Hint: Skal du have fældet taks, så aftager jeg meget gerne træ Heaven .

Der kommer helt sikkert en produktion af unikke vindepinde igang, så snart jeg har fået drejebænken op at stå. Jeg nærmer mig med hastige skridt. Pt. mangler vi kun at sætte ting på plads på reolerne i værksted og lagerrum, og så lige at få fikset et bord, som bænken kan stå på. Det kan selvfølgelig tage rigeligt tid i sig selv, når nu vi også skal huske at passe familielivet. Men jeg ser dog lys for enden af tunnelen...

Se her, hvis du vil lære, hvordan man bruger en vindepind.

Kommentarer

Indsendt af Vibe den

Jeg synes, dit trædrejeri ser så spændende ud. Jeg har aldrig prøvet det selv, kun snittet skeer og sådan, men elsker "ting i træ", det er så lææækkert. At have drejet sit eget værktøj må være en super følelse Smile