PaaPinden.dk

Hvorfor strikke? Ja hvorfor egentlig ikke?

 

 

 

INFO! PaaPinden.dks blog er pt. ved at blive flyttet til sit nye layout på www.paapinden.dk.

Indtil videre er alle strikkeartikler, opskrifter samt ordbog flyttet med til det nye system, så her kan du gå på opdagelse med det samme. Som noget nyt er der oprettet et videogalleri, hvor alle videoer nu er samlet. Det betyder, at du nu kan gå på opdagelse i videoerne uden om artiklerne.

God strikkelyst

  • English
  • Dansk

Min gillikrog - et lettere forsinket indlæg

Posted by KnittingDane on fre, 2010-11-12 13:29

Jeg strikker praktisk taget alle steder jeg befinder mig - i køen i supermarkedet, på biblioteket, på legepladsen etc. Derfor havde jeg ledt længe efter en gillikrog til mit garn. En gillikrog er en lille krog man i gamle dage brugte til at fastgøre garnet til tøjet, så man kunne strikke, mens man gik.

Sidste år kom min mor så med en til mig til min fødselsdag. Hun havde fundet den på Herning Museum. Dance 4

Gillikrog

Jeg må dog med skam erkende, at jeg slet ikke har fået den brugt endnu - hænderne er jo fulde af børn dagen lang, så strikketøjet skal kunne smides på et kort øjeblik - det duer jo ikke når garnet hænger fast i skulderen. Gaah

Måske man skulle sy sig et fint lille forklæde, så der er plads til strikketøjet i en lomme på maven - hmmm måske ikke?!

Kommentarer

Indsendt af mor den

er en meget praktisk foranstaltning, som desværre er gået helt i glemmebogen.
Var engang til et foredrag om forklæder. Et meget interessant klædningsstykke med mange forskellige formål.
Det sparer dit tøj for snavs, så det ikke behøver at blive vasket så meget.
Der er lommer som man kan gemme praktiske værktøjer og ikke at forglemme strikketøj i så det er ved hånden når man får et ledigt øjeblik.
Det kan også bruges til at tørre tårer væk med og til at tørre næser med.
Og ikke mindst kan det fåes en fin udgave så man kan bruge det når man serverer fin mad for sine gæster...

Indsendt af Bettina den

Jeg ejer også en, har gjort det i mange år, men har aldrig nogensinde haft steder eller tidspunkter, hvor den bare tilnærmelsesvist var anvendelig. Men i gamle dage gik de jo rundt, til og fra marked, marken, naboelandsbyen.... Så var den vel anvendelig nok.