PaaPinden.dk

Hvorfor strikke? Ja hvorfor egentlig ikke?

 

 

 

INFO! PaaPinden.dks blog er pt. ved at blive flyttet til sit nye layout på www.paapinden.dk.

Indtil videre er alle strikkeartikler, opskrifter samt ordbog flyttet med til det nye system, så her kan du gå på opdagelse med det samme. Som noget nyt er der oprettet et videogalleri, hvor alle videoer nu er samlet. Det betyder, at du nu kan gå på opdagelse i videoerne uden om artiklerne.

God strikkelyst

  • English
  • Dansk

Man kan ikke have for meget uld på, kan man?

Posted by KnittingDane on tir, 2012-02-07 12:14

Det er godt nok koldt for tiden. Den anden dag skulle jeg ud til mødrehygge med mødrene fra storetøsens klasse. Da sådan noget jo godt kan trække ud til sent på natten, tænkte jeg, at det var en god idé at klæde sig godt varmt på, vejret taget i betragtning.

Og det gjorde jeg så, rigtig godt endda. Her var resultatet.

Pakket ind i uld

Kan man overhovedet have for meget uld på i dette vejr?

I hvert fald frøs jeg hverken overkrop eller hovede, grundet al den uld. Benene derimod - de var kolde, men her var selvfølgelig også kun to lag isolering.

Kommentarer

Indsendt af Laila den

Nej, men kan ikke have for meget strik pä....

Vi skal simpelthen have gang i en KAL - underbanditter i dobbeltstrik... for hold da op hvor jeg fryser om benene!

Indsendt af KnittingDane den

ja det tænker jeg også - masser af uld i reolerne kan da kun være godt Stortsmil
Og de dobbeltstrikkede underbanditter skal være i silke indad så Smile

Indsendt af Vibe den

Jeg har lige købt lækkert fint merino-sportsundertøj (altså long johns og en langærmet indertrøje) fra Devold, mit yndlings-favorit uld-mærke til spejderbrug Smile Det er fint og tyndt og ikke-kradsende, men absolut ikke hjemmestrikket og alt for dyrt for min pengepung - men der var jo 2 for 1... Wink

Indsendt af Mona den

Ha, ha, nej, men kan absolut ikke have for meget uld på!!! Jeg ser ofte ud, som du gør på billedet der. Der er ikke noget så dejligt, som at være pakket helt ind i mange lune bløde lag af hjemmestrik. Om jeg fatter folk, der går og fryser?!

Kiggede lige herind på din blog, fordi jeg har fået så fin hjælp af din strikkeguide. Så fine forklaringer og gode videoer. Nu har jeg fx lige sparet at købe et sæt strømpepinde i str. 4 OG lært at strikke med både én og to løkker på rundpinden. Så lige om lidt har jeg endnu en dejlig varm uldhue mere!!

Nå, ja - og så var det også skønt lige at se, at der er andre 'uld'tosser' end mig, der bruger garn og uld som isolering Wink

Indsendt af KnittingDane den

skønt at høre at jeg ikke er alene Smile
Jeg er også selv ret vild med de magiske løkker og deres besparelsespotentiale - jeg strikker sjældent på strømpepinde efterhånden