PaaPinden.dk

Hvorfor strikke? Ja hvorfor egentlig ikke?

 

 

 

INFO! PaaPinden.dks blog er pt. ved at blive flyttet til sit nye layout på www.paapinden.dk.

Indtil videre er alle strikkeartikler, opskrifter samt ordbog flyttet med til det nye system, så her kan du gå på opdagelse med det samme. Som noget nyt er der oprettet et videogalleri, hvor alle videoer nu er samlet. Det betyder, at du nu kan gå på opdagelse i videoerne uden om artiklerne.

God strikkelyst

  • English
  • Dansk

Fåreavlernes julemarked - det kan nås endnu

Posted by KnittingDane on søn, 2010-11-28 00:05

I sne og slud - vi MÅ altså ud! Der er jo uld i vente, og rigeligt af det!

Jeg må dog indrømme, at det var en hård omgang at komme frem med barnevogn i sneen. Togene kørte jo selvfølgelig ikke til Østerport, så udover at forcere snemasser, måtte vi også ud på en lille omvej. Ventetiden ved busstoppestedet i sne og slud var mindre sjov for teenageren, som i dagens anledning havde iført sig sine dejligt varme (:host:) Converse-sko.

Men fin det var hun - og skønt var det, at jeg kunne lokke hende med Dance 4

Her er hun så, ældstebarnet - med sit smukke røde hår Dreaming

Ældstebarnet

Velankommet - så var det bare at slå sig løs i boderne.

Velankommet

Og der var rigeligt af dem. Det var bestemt værd at gå flere runder. Jeg elsker at snuse - bare trisse rundt og kigge, og suge masser af inspiration - garn, filt, knapper, strik, smykker, mere garn og mere filt. Der var nok af det.

Eller nej jeg kan sagtens tåle mere Stortsmil

Garn

Jeg fik da også lidt godt med hjem - det kan vist ikke undgås. For eksempel så måtte en af disse små nisser fra Almuen med hjem - selvfølgelig i følge af et får.

Almuen

Og hos Kirsten Hjøllund fik jeg kig på et par krydsnøgleapparater af anden type end mit eget, herunder også et elektrisk et af slagsen. Kirsten gav mig et råd med på vejen til krydsnøgleapparater, der siger sjove lyde: Skild det ad og fjern garnrester - så skulle de gerne kunne køre igen.

Det må prøves, jeg troede mit var gået i stykker!

Krydsnøgleapparater

En stor ulempe er der dog ved sådan et marked. Jeg får en pludselig trang til at kaste mig over endnu flere hobbyer. Jeg mangler definitivt tid i mit liv!

Nå men sådan en dag kan da heller ikke passere uden lidt strikketid. Her Nina fra Syslerier, der vikler og strikker på en og samme tid - babyer er ingen strikkehindring Stortsmil

Der strikkes

Og nu må jeg vist hellere daffe i seng - det er gået hen og blevet min fødselsdag. Og endda en køn en af slagsen. Der plejer altid at være sjap og slud på min fødselsdag - ikke fin nyfalden sne, som jeg nu ser uden for mit vindue.

Jeg glemte vist lige at tilføje, at der er marked igen i morgen på Remisen ved Trianglen - fri entre.

Kommentarer

Indsendt af KnittingDane den

Jeg sidder ellers ofte og sukker over alt det der sker i Jylland af markeder og messer Smile

Indsendt af Louisa den

Sikke et billede af mig der er lat op. Men jo det var hyggligt bortset fra mine meget frysende fødder Stortsmil

Indsendt af KnittingDane den

du er skøn Dirol

Indsendt af Selvstrik den

Hej, det er mig, Elisabeth, som var til strikkedag hos Marianne for halvanden måned siden Smile jeg har lige fundet din blog, jeg tænkte at det ikke kunne passe jeg ikke kunne finde den. Men her var den bare Smile
Jeg var også til fåravlernes julemarked og kom hjem med en masse. Nå god december Smile

Indsendt af KnittingDane den

Tak for sidst, det var meget hyggeligt Smile
Var det siden der var svær at finde, eller var det selve bloggen ?

mvh Irene